Tuore Eurajoki-kirja voittajalle - muista myös loppuvuoden tarjous uusille jäsenille

5.10.2022

Vesiensuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Seppo Varjonen (oikealla) ojensi tuoreen Eurajoki-kirjan Emma Ranteelle Saharinkosken rannalla. Mukana seremonioissa myös yhdistyksen sihteeri Anniina Ranne (vasemmalla) ja hänen vieressään varapuheenjohtaja Jari Lainio. Kuva: Susanne Ekroth, 2022

Syksyinen Saharinkoski Ruikan myllyn tuntumassa oli kaunis, kun eurajokelainen Emma Ranne sai vesiensuojeluyhdistyksen arvonnassa voittamansa Eurajokea silloilta ja siltojen välistä -teoksen. 

Vesiensuojeluyhdistys kyseli elokuussa Eurajoen markkinoilla yleisöltä jokeen ja sen suojeluun liittyvistä asioista. Kaikki vastaajat osallistuivat tuoreen Eurajoki-kirjan arvontaan.

Eurajokea silloilta ja siltojen välistä -kirja on JOKIohjelman ja Pyhäjärvi-instituutin julkaisema. Toistaiseksi kirjaa voi ostaa Pyhäjärvi-instituutista.

Loppuvuoden jäsentarjous alkoi

Vesiensuojeluyhdistyksen jäseneksi 5.10. - 31.12.2022 välisenä aikana liittyneet saavat vuoden 2023 jäsenyyden ilmaiseksi. 

Jäsenyyden eri muodot, hinnat ja maksutiedot kannattaa käydä tarkastamassa kotisivultamme.

Yhdistyksen hallitus päätti uusia perinteisen loppuvuoden jäsentarjouksen  4.10. Rauman kalasatamassa. Ennen kokousta Rauman seudun kalastajainseura esitteli toimintaansa.

Matti Loutti kertoi Rauman seudun kalastajain seuran toiminnasta. Vesiensuojeluyhdistyksen hallitus tutustui myös seuran uuteen puheenjohtajaan Pekka Saariseen. Tuotantotilat olivat karut, mutta vastaanotto oli lämmin ja kotoisa. Kiitos! Kuva: Susanne Ekroth, 2022