Loisketta Eurajoessa - KUVAGALLERIA #2 - Yleisöjuhla Vuojoen kartanolla

26.5.2024

Rauman seudulla lauantai 25. toukokuuta oli täynnä tapahtumia. Meille se kaikkien tärkein tapahtuma oli Loisketta Eurajoessa, joka toi vesiensuojelusta, melonnasta, vaelluskaloista ja rennosta yhdessäolosta kiinnostuneita Vuojoen kartanolle.

Hellettä ja kirkasta alkukesän paistetta riitti Eurajoen vesiensuojeluyhdistyksen Loisketta Eurajoessa - yleisöjuhlassa Vuojoen Orangerian pihalla 25. toukokuuta 2024. 

Päivä oli täynnä kyläjuhlan tunnelmaa, elävää musiikkia ja viisasta pohdiskelua vaelluskaloista ja vesiensuojelusta.

Kiitokset juhlaväelle, muusikoille, asiantuntijoille sekä talkooväelle ja tukijoillemme, joita ilman yleisöjuhla ei olisi ollut mahdollinen.

 

Kuvat: Susanne Ekroth, ellei toisin mainita.

Loisketta Eurajoessa -juhlan yleisö lähetti 24. Eurajoki-melonnan retkimelojat matkaan. Vuojoen kartanon silta oli korjausten jäljiltä vielä viimeistelyä vaille. Melontakuvia on kuvagalleria #1:ssä.
Euralaiset nuoret muusikot Eini ja Ilona soittivat heleästi omia tulkintojaan tutuista kappaleista. Eurajokelainen maalaismaisema antoi keikalle hienot kulissit.
Musiikkiterapeutti Kimmo Haikosen perustamassa Sähköankeriaassa kokoonpano on vaihdellut vuosien varrella. Nykyisin aikuisten muusikoiden, KImmon, Hamid Moeinin ja Tarmo Lehtosen lisäksi yhtyeessä soittavat Siiri ja Sylvi.